"Δεν είναι καμιά κεραμίδα" τα νέα μέτρα λέει ο Π. Καψής!


"Τα μέτρα του Ιουνίου δεν ξέρω αν θα είναι τρισχειρότερα, θα είναι όμως δύσκολα, πολύ δύσκολα", επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής. Σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Καψής εξήγησε ότι "θα πρέπει να κλείσει το έλλειμμα, άρα θα πρέπει να ληφθούν πρόσθετα μέτρα", ενώ χαρακτήρισε "μεγάλη πρόκληση για την επόμενη κυβέρνηση πώς θα περασει στα πρωτογενή πλεονάσματα".  
 "Δεν είναι καμιά κεραμίδα ότι θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα τον Ιούνιο" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής. "Το ότι θα υπάρξουν απολύσεις στο δημόσιο είναι βέβαιο, αυτό έχει συμφωνηθεί, όμως θα γίνει μετά από αξιολόγηση", συνέχισε επαναλαμβάνοντας ότι θα γίνουν δεκαπέντε χιλιάδες απολύσεις υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
 Ο κ. Καψής προανήγγειλε τη θεσμοθέτηση μεταβατικών διατάξεων για τους εργαζομένους στους Οργανισμούς Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας, οι οποίοι καταργούνται.  
 
"Η εκτίμηση είναι ότι κάποια στιγμή το 2013 η οικονομία θα πάρει μπροστά", είπε ο κ. Καψής και σημείωσε ότι "ο ένας χρόνος είναι ο πολύ δύσκολος, όταν θα αρχίσει να αναπτύσσεται η οικονομία, τα πράγματα θα βελτιωθούν".
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι είναι επιλογή "αντί να κόβονται θέσεις εργασίας να μειωθούν οι μισθοί", αφού υποστήριξε ότι "δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να κρατηθούμε στην ευρωζώνη". "Έχετε κάποια άλλη καλύτερη λύση από την μείωση των μισθών;", αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους κλείνοντας με την εκτίμηση ότι "το φως στο βάθος του τούνελ είναι η ανάπτυξη και η ανάπτυξη προϋποθέτει ανταγωνιστικότητα".


Πρώτο θέμα online 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου