Ομάδα εργασίας για την αξιολόγηση του προσωπικού φορέων του Δημόσιου Τομέα και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα


ΘΕΜΑ: Συγκρότηση και Ορισμός Μελών Ομάδας Εργασίας, με αντικείμενο την υποστήριξη του έργου της Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης για την αξιολόγηση του προσωπικού των φορέων του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, στο πλαίσιο του άρθρου 35 παρ.4 του Ν.4024/2011. 
Α Π Ο Φ Α Σ Η
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Έχοντας υπόψη :

1. Τις διατάξεις :
(α) του άρθρου 10 του Ν.Δ. 216/1974 (Α’ 367) «Περί συστάσεως Υπουργείου Προεδρίας Κυβερνήσεως»,
(β) των άρθρων 13-15 του ν. 2690/1999 (Α’ 45) «Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις»,
(γ) του άρθρου 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα, που κυρώθηκε με το άρθρο 1 του Π. Δ. 63/2005 (Α’ 98),
(δ) Του άρθρου 35 του ν. 4024/2011 (Α’ 226) «Συνταξιοδοτικές Ρυθμίσεις … δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015»,
(ε) του ν. 3833/2010 (Α’ 40) «Προστασία της εθνικής οικονομίας – Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης», όπως ισχύει,
(στ) του ν. 3469/2006 (Α’ 131) «Εθνικό Τυπογραφείο, Εφημερίς της Κυβερνήσεως και άλλες διατάξεις», όπως ισχύει,
(ζ) του Π.Δ. 320/1988 (Α’ 149) «Οργανισμός των Υπηρεσιών του Υπουργείου Προεδρίας της Κυβέρνησης», όπως ισχύει,
(η) του Π.Δ. 65/2011 (Α’ 147) «Διάσπαση του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στα Υπουργεία α) Εσωτερικών και β) Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης…».
2. Την αριθμ. 23564/25-11-2011 (Β’ 2741) (ΑΔΑ: 4570Χ-Ξ9Η) απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στους Υφυπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Ρόβλια και Παντελή Τζωρτζάκη».
3. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της απόφασης αυτής δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ ΟΥ ΜΕ
Α. Συγκροτούμε στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.) Ομάδα Εργασίας.
Β. Έργο της Ομάδας Εργασίας, είναι η εκπόνηση κριτηρίων αξιολόγησης του προσωπικού του δημόσιου τομέα και μεθοδολογίας εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 35, παρ. 4 του Ν.4024/2011, ο συντονισμός των εργασιών που προβλέπονται στο Παράρτημα (Οδικό Χάρτη) του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Ελληνικής και Γαλλικής Κυβέρνησης ως «εργασία 4» και η εισήγηση προτάσεων και μέτρων για την καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού της κεντρικής διοίκησης, καθώς και η εν γένει υποστήριξη της σχετικής συνεργασίας για τα ως άνω θέματα μεταξύ Ελλάδας, Γαλλίας και της Ομάδας Δράσης (TASK FORCE) για την Ελλάδα της Ε.Ε.
Στόχος είναι να προβλεφθεί μια αξιόπιστη και αμερόληπτη διαδικασία κατά τρόπον ώστε να αποτυπωθεί η ικανότητα και καταλληλότητα του προσωπικού.
Γ. Μέλη της Ομάδας Εργασίας ορίζονται οι κάτωθι:
1. Ευάγγελος Μπουντάλης, υπάλληλος με βαθμό Β’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Απλούστευσης, Διαδικασιών και Παραγωγικότητας, με παράλληλη άσκηση καθηκόντων στη Δ/νση Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ., ως Συντονιστής.
2. Νικόλαος Μιχαλόπουλος, υπάλληλος με βαθμό Β’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οργανωτικής Ανάπτυξης του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
3. Ευτυχία Δημητρίου, υπάλληλος με βαθμό Β’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
4. Ειρήνη Χριστοφόρου-Χριστοφορίδη, υπάλληλος με βαθμό Γ΄ του κλάδου ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης, Προϊσταμένη του Τμήματος Δικαιωμάτων & Υποχρεώσεων της Διεύθυνσης Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού.
5. Αγγελική-Αντιγόνη Φαϊτάκη, υπάλληλος με βαθμό Γ΄ του κλάδου ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης, Προϊσταμένη του Τμήματος Γραμματείας Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Διεύθυνσης Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
6. Γεωργία Κορέλλα, ειδική συνεργάτης του Υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια, ως πρόσωπο επαφής με την Τask Force και την γαλλική διοίκηση.
7. Ιωάννης Πανόπουλος, Ειδικός Επιστήμονας, στο Γραφείο του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Δ. Ρέππα.
8. Αναστάσιος Παπαζαρίφης, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό
ειδικότητας Ανασχεδιασμού Διοικητικών Διαδικασιών, στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας
Διαχείρισης του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
9. Νικόλαος Μπελιάς, Διευθυντής ΙΝ.ΕΠ., ΕΚΔΔΑ.
10. Μαργαρίτα Θωμαϊδου, Προϊστάμενος Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ΣΕΕΔ.
11. Σπυρίδων Κομνηνός, Ειδικευμένο Επιστημονικό Προσωπικό, ΑΣΕΠ.
Δ. Γραμματείς της Ομάδας Εργασίας ορίζονται οι κάτωθι:
1. Εμμανουήλ Κλινάκης, υπάλληλος με βαθμό Ε’, του κλάδου ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης, του Τμήματος Μεταβολών της Διεύθυνσης Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
2. Αλεξάνδρα Παπανικολάου, υπάλληλος με βαθμό Γ΄, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού, του Τμήματος Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Δημοσίου Τομέα της Διεύθυνσης Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
Ε. Η Ομάδα Εργασίας θα συνεδριάζει εντός και εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας των Δημοσίων Υπηρεσιών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί συλλογικών οργάνων.
ΣΤ. Στις συνεδριάσεις της Ομάδας Εργασίας δύνανται να παρίστανται υπάλληλοι του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ. ή άλλα πρόσωπα, τα οποία, λόγω αρμοδιότητας, εμπειρίας ή εξειδίκευσης, δύνανται να συνδράμουν στο έργο της Ομάδας Εργασίας.
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΡΟΒΛΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου