Πάνω από 62.000 ασφαλισμένοι, περιμένουν έως και 30 μήνες το εφάπαξ


Στην ουρά για την απονομή εφάπαξ βρίσκονται 62.000 ασφαλισμένοι του Τομέα Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων και του Κλάδου Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, καθώς αναμένουν ακόμη και ως 30 μήνες για τη χορήγησης της αποζημίωσης.
Η νέα μείωση στις εφάπαξ αποζημιώσεις η οποία φθάνει έως και το 83% έχει οδηγήσει σε απελπισία τους δικαιούχους οι οποίοι προσέρχονται καθημερινά κατά εκατοντάδες στα ΤΠΔΥ και ΤΑΥΤΕΚΩ για να ενημερωθούν. Μόνον στο Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων βρίσκονται σε εκκρεμότητα περίπου 58.000 αιτήσεις για το εφάπαξ.

Σημειώνεται πως με το νέο Μνημόνιο στους ασφαλισμένους μέχρι 31/12/1992 που αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία από 1/8/2010 και μετά, στους οποίους δεν έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση χορήγησης του εφάπαξ βοηθήματος, το ποσό του εφάπαξ βοηθήματος μειώνεται ποσοστιαία κατά φορέα πρόνοιας.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου