ΠΟΕ ΥΕΘΑ συμπαράσταση στους απολυμένους


Η Π.Ο.Ε./Υ.ΕΘ.Α. καταδικάζει την αντισυνταγματική και ανάλγητη στάση της τρικομματικής κυβέρνησης απέναντι στους συναδέλφους του ΥΠ.ΕΘ.Α., που απολύονται, με τον μανδύα της διαθεσιμότητας.
Δηλώνουμε ότι, θα σταθούμε αλληλέγγυοι στους «απολυμένους» συναδέλφους μας, καλύπτοντάς τους δικαστικά ( με έξοδά της Π.Ο.Ε./Υ.ΕΘ.Α), μέχρι την δικαίωσή τους.
 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του ΥΠ.ΕΘ.Α. να συμμετάσχουν στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 22/11/12 από τις 11:00 έως την λήξη του ωραρίου και στην συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12:30 την ίδια μέρα.
 Συνάδελφοι κανείς μας δεν δικαιούται να μείνει στη δουλειά του, γιατί ο αγώνας κατά των απολύσεων και της διάλυσης της Δημόσιας Διοίκησης είναι διαρκής και μας αφορά όλους.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου