Δήλωνε «πατέρας 19 παιδιών» για να παίρνει επιδόματα

Ο συνταξιούχος αστυνομικός συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του ΟΑΕΔ τηςΝίκαιας, ενώ περίμενε στην ουρά για να πάρει κάποιο από αυτά τα επιδόματα.
Με πλαστά έγγραφα που έφτιαχνε ο ίδιος, όπως ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, πιστοποιητικά διαφόρων υπηρεσιών, πιστοποιητικά εργοδοτών και πλαστές σφραγίδες παρουσιαζόταν ως πατέρας 19 παιδιών.
Έτσι απέσπασε συνολικά 50.000 ευρώ που δεν δικαιούνταν.
Με τα ίδια έγγραφα, έβγαλε και δύο βιβλιάρια υγείας του ΙΚΑ, ένα ατομικό και ένα οικογενειακό, όπως και ένα ατομικό βιβλιάριο της Διεύθυνσης Υγείας της Νομαρχίας Αθηνών.
Για να φτιάχνει τα πλαστά έγγραφα, είχε 55 σφραγίδες διαφόρων υπηρεσιών, οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι του και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου λάμψης και πολλά αυτοσχέδια έγγραφα διαφόρων υπηρεσιών.
Ο 54χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου