«V- Strom Hellas Club»,«Χαμόγελο του Παιδιού»


Η Ελληνική λέσχη μοτοσικλετιστών «V-Strom Hellas Club» θέλοντας να συλλέξει χρήματα για να βοηθήσει στη βιωσιμότητα της οργάνωσης το «Χαμόγελο του Παιδιού», τύπωσε ένα ημερολόγιο για το 2012, το οποίο θα διαθέσει προς πώληση, στην τιμή των 5 ευρώ.
Χωρίς τη δική σας ενίσχυση, τα περισσότερα από 275 παιδιά-θύματα κακοποίησης που φιλοξενούνται στα 11 σπίτια της οργάνωσης θα βρεθούν χωρίς σπίτι. Με την αγορά του ημερολογίου στηρίζετε έμπρακτα το έργο που πανελλαδικά επιτελεί ώστε να μη χρειαστεί να κόψει τίποτα για τα παιδιά.

Όσοι θέλουν να στηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού» αγοράζοντας το ημερολόγιο του «V- Strom Hellas Club», μπορούν να το προμηθευτούν είτε από τον τόπο συνάντησης των μελών της λέσχης,  café Peach, Αγίου Νεκταρίου 2 & Κοζάνης, Αιγάλεω, κάθε Τετάρτη απόγευμα μετά τις 19:00 ή στέλνοντας ένα e-mail με τα στοιχεία σας στην διεύθυνση hamogelo@vstrom.gr ή από το forum της λέσχης. Η παράδοση θα γίνεται με αντικαταβολή.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου