Μεγάλη προσέλευση στα συσσίτια του στρατού

12.500 στρατιωτικοί επιλέγουν πλέον να γευματίσουν στο στρατόπεδο καθημερινά, κάνοντας χρήση των συσσιτίων που καθιερώθηκαν από τη νέα στρατιωτική ηγεσία σε όλες τις μονάδες της χώρας, με την συμμετοχή, σε πολλές μονάδες, να αγγίζει το 100%.
Η παροχή συσσιτίου θεσπίστηκε για υπαξιωματικούς και αξιωματικούς μέχρι και το βαθμό του ανθυπολοχαγού.
Αρχικά, οι επιπλέον μερίδες ήταν μερικές εκατοντάδες, πλέον όμως οι αριθμοί ανέβηκαν εντυπωσιακά. Η μεγάλη συμμετοχή έχει μηνιαίο κόστος κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ και ήδη στο Πεντάγωνο μελετούν το ενδεχόμενο να ορίσουν ένα συμβολικό αντίτιμο κοντά στο 1,50 ευρώ.
Αξιωματικοί και στελέχη, αν και αποτιμούν θετικά το μέτρο, υπογραμμίζουν ότι η υψηλή συμμετοχή στα συσσίτια φανερώνει την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει από την συρρίκνωση των αποδοχών τους, μετά από τις συνεχείς μειώσεις.
mega tv

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου