κατά μάνα κατά κύρη


"Οι περισσότεροι από τους νέους συνταξιούχους θα προέλθουν από τις σκανδαλώδεις μεταβατικές διατάξεις πρόωρης συνταξιοδότησης από τα 50 και τα 55 που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για το δημόσιο και τις συντεχνίες, φροντίζοντας μάλιστα να χαρίσει πλασματικό χρόνο συνταξιοδότησης ακόμα και για τις ημέρες των απεργιών."
«Την ώρα που το έλλειμμα έχει ξεφύγει, η οικονομία έχει τελείως στεγνώσει από την υπερφορολόγηση και οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων και το ΕΚΑΣ περικόπτονται, ο κ. Κουτρουμάνης παραδέχθηκε χθες στη Βουλή ότι ως το 2014 τα Ταμεία θα πρέπει να εξασφαλίσουν 3,25 δισ. ευρώ καταβολές συντάξεων σε 200.000 νέους συνταξιούχους.

Οι περισσότεροι από τους νέους συνταξιούχους θα προέλθουν από τις σκανδαλώδεις μεταβατικές διατάξεις πρόωρης συνταξιοδότησης από τα 50 και τα 55 που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για το δημόσιο και τις συντεχνίες, φροντίζοντας μάλιστα να χαρίσει πλασματικό χρόνο συνταξιοδότησης ακόμα και για τις ημέρες των απεργιών.

Η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση με περισσότερη δουλειά, όχι αυξάνοντας τους ανθρώπους που κάθονται από τα 50.

Η κυβέρνηση πρέπει να θέσει επιτέλους τέλος στο σκάνδαλο των προνομιακών πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.

Είναι αδιανόητο να βγάζουμε ανθρώπους στη σύνταξη όταν δεν έχουμε να τους πληρώσουμε και να διακινδυνεύουμε έτσι την πλήρη οικονομική καταστροφή της χώρας».
εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης,

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου