Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Ι. Γιάγκος

Ο αντιπτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος αναλαμβάνει την αρχηγία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας αντικαθιστώντας τον Δ. Γράψα. Αρχηγός ΓΕΑ ο αντιπτέραρχος Β.Κλόκοζας και του ΓΕΣ ο αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκο

Την αποστρατεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημητρίου Γράψα, αποφάσισε ομόφωνα το ΚΥΣΕΑ, κατά την έκτακτη συνεδρίαση που πραγμοτοποίησε το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε πως απονέμεται στον κ. Γράψα ο τίτλος του επιτίμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενώ αποστρατεύεται και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης.

Στην αρχηγία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας τοποθετήθηκε ο αντιπτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, αντικαθιστώντας τον στρατηγό Δημήτρη Γράψα.

Νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού επελέγη ο μέχρι πρότινος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος.

Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας έγινε ο αντιπτέραρχος Βασίλης Κλόκοζας, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν επικεφαλής του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας.

Το ΚΥΣΕΑ τοποθέτησε ως νέο αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας και διοικητή του CAOC-7 τον έως σήμερα διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης αντιπτέραρχο Ιωάννη Πατσαντάρα.

Στη θέση του παραμένει ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου