όταν λείπουν ψήφοι ....τότε ζητάς από παντού(δες συμβασιούχοι)

41 κολέγια θα δίνουν πτυχία πανεπιστημίου!
AddThis Social Bookmark Button
college41 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ...

Σε οκτώ επιπλέον κολέγια πρόκειται να δώσει άδειες λειτουργίας, ώς τις 31 Αυγούστου, το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με πληροφορίες, και έτσι συνολικά θα αδειοδοτηθούν όχι 33 αλλά 41 κολέγια στη χώρα μας.
Ωστόσο, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) προτίθεται τις επόμενες ημέρες να προσφύγει... στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσβάλλοντας τις αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας.

Φοιτητές και καθηγητές στέλνουν ταυτόχρονα μηνύματα για θερμό φθινόπωρο, δηλώνοντας ότι θα αντιδράσουν δυναμικά με την έναρξη των μαθημάτων. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι κινήσεις του υπουργείου Παιδείας εντάσσονται με ταχείς ρυθμούς στο γενικότερο κλίμα της παροχολογίας.
Καθηγητές πανεπιστημίου εκτιμούν ότι η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει ως προεκλογικό χαρτί τη νομιμοποίηση των κολεγίων και την αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων σε χιλιάδες αποφοίτους και σπουδαστές, ενώ συγχρόνως μεθοδεύει την άνευ εξετάσεων εισαγωγή σε ορισμένες σχολές χαμηλής ζήτησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΊΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ....

ΠΡΕΖΑ TV

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου