Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης του Γ΄ΣΣ/NDC-GRC

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009, πραγματοποιήθηκε, στην έδρα του Γ΄ΣΣ/NDC-GRC, στο στρατόπεδο «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ», η τελετή της παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης του Γ΄ΣΣ/NDC-GR παρουσία του κ. Α/ΓΕΣ Αντιστρατήγου Φραγκούλη Φράγκου. Στην τελετή παρέστησαν o Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και ιδιώτες της περιοχής.
Ο αποχωρών Αντιστράτηγος κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος παραδίδοντας τη διοίκηση ευχαρίστησε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Στρατηγείου για την αμέριστη βοήθεια, την άψογη συνεργασία και τις προσπάθειες που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της διοικήσεώς του.
Ο νέος Διοικητής Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Θεοφανίδης ευχαρίστησε τον αποχωρούντα Διοικητή διότι του παρέδωσε το Στρατηγείο με ένα ιδιαίτερο υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας, με πλήρη επιχειρησιακή ικανότητα και σημαντική διεθνή αναγνώριση και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να αυξήσει το επίπεδο αυτό. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε κατάθεση στεφανιού από τον αποχωρήσαντα Διοικητή στο Ηρώο του Γ΄ΣΣ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου