Δημόσιο: Προσλήψεις, αποχωρήσεις και μεταφορά προσωπικού στο δημόσιο τομέα το Μάρτιο 2012


Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τις προσλήψεις, τις μεταφορές και τις αποχωρήσεις προσωπικού στη δημόσια διοίκηση, για τον περασμένο Μάρτιο, καθώς και τον προγραμματισμό των προσλήψεων προσωπικού για το β' τρίμηνο του 2012.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι αποχωρήσεις έφτασαν τις 1.660, οι προσλήψεις τις 335 και οι μεταφορές από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα τις 148.
Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, οι 643 έγιναν στη Κεντρική Κυβέρνηση, οι 40 στα ΝΠΔΔ, οι 313 στους ΟΤΑ, οι 249 στα νοσοκομεία, οι 125 προέρχονται από εκπαιδευτικούς, οι 158 από ασφαλιστικά ταμεία και οι 132 από ΔΕΚΟ.

Σχετικά με τις προσλήψεις, από την Κεντρική Κυβέρνηση προσελήφθησαν 235, στα ΝΠΔΔ δεν προσελήφθη κανένας, στους ΟΤΑ 28, στα Νοσοκομεία 24, στην εκπαίδευση 16, στα ασφαλιστικά ταμεία 4 και στις ΔΕΚΟ 28.
Για τις μεταφορές προσωπικού από τον ευρύτερο στο στενό δημόσιο τομέα υπήρξαν για την Κεντρική Κυβέρνηση 112, για τους ΟΤΑ 30, για τα νοσοκομεία 4 και από μία για τα ΝΠΔΔ και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για τις ΔΕΚΟ περιλαμβάνουν όσες ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν από την Ειδική Γραμματεία Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Τέλος, για τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού που αφορούν το β΄ τρίμηνο του 2012, προβλέπονται 326 και απ' αυτές οι 164 αφορούν την Κεντρική Κυβέρνηση, 43 τα ΝΠΔΔ, 74 τους ΟΤΑ, 41 τα ασφαλιστικά ταμεία και 4 εκπαιδευτικούς, ενώ σημειώνεται ότι στον προγραμματισμό προσλήψεων δεν περιλαμβάνονται οι ΔΕΚΟ.
agelioforos.gr

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου