ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ


Συναδέλφισσες και  Συνάδελφοι,

          Μετά το πρόβλημα που προέκυψε από τη μη παρακράτηση των συνδικαλιστικών εισφορών του έτους 2012, (υπαιτιότητα του Ταχυδρομείου), δημιουργείται σοβαρό ζήτημα με τη λειτουργία του Ταμείου Αλληλοβοηθείας.
          Η ύπαρξη και αποστολή του παραπάνω  Ταμείου είναι ιδιαίτερα σημαντική και αφορά όλους μας. Θα αναφερθούμε στην βοήθεια που παρέχει το Ταμείο σε συναδέλφους μας όταν προκύπτουν ανάγκες.
          Με γνώμονα την ομαλή  λειτουργία του,  το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να απευθυνθεί στα μέλη του και να τους ζητήσει να ανταποκριθούν, καταβάλλοντας το ποσό των  (12) δώδεκα ευρώ -πρόκειται για το αντίστοιχο ποσό που αναλογεί στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ- στην   ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με αριθμό λογαριασμού 040/605466-88.
          Η απόδειξη της καταβολής του προαναφερόμενου ποσού αποτελεί στοιχείο για τη συμμετοχή των συναδέλφων  στο Ταμείο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

         Ηλίας Σιδηρόπουλος                                   Δέσποινα Στόλη           Πρόεδρος                                                     Γραμματέας
    

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου