Όσοι ποντάρουν στη χρεοκοπία της Ελλάδας θα χάσουν


Όσοι στοιχηματίζουν ποντάρουν στη χρεοκοπία της Ελλάδας είναι βέβαιο ότι θα χάσουν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν-Κλωντ Τρισέ.
«Ένα τέτοιο στοίχημα θα ήταν ένας σίγουρος τρόπος για να χάσει κανείς λεφτά δεδομένων των αποφάσεων που ελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη (σ.σ. κατά την σύνοδο κορυφής της ΕΕ)», φέρεται να δήλωσε ο κ. Τρισέ σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό Le Point.

Η απόφαση για το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα ήταν πολύ σημαντική για τη σταθερότητα της Ευρωζώνης, τόνισε ο κ. Τρισέ, προσθέτοντας ότι η Αθήνα θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για να βελτιώσει τα δημοσιονομικά της.
«Αυτό που μετρά πάνω από όλα - και είναι απόλυτα σημαντικό- είναι ότι η Ελλάδα ανακτά τον έλεγχο των δημοσιονομικών της, ότι η ίδια η Ελλάδα εφαρμόζει μέτρα για να αποκαταστήσει τον προϋπολογισμό της, τα τις κρατικές δαπάνες και την ανταγωνιστικότητά της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά», δήλωσε στο Le Point.
Πηγή: Reuters

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου