304 ΠΕΒ ...πράξη αλληλεγγύης και συναδελφικότητας


     Το  Δ.Σ. του Σωματείου  ευχαριστεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες,  μονίμους υπαλλήλους, ένστολο προσωπικό και οπλίτες του 304 ΠΕΒ για τι συμμετοχή τους στη αιμοληψία που πραγματοποιήθηκε  τη Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 σε χώρο του εργοστασίου με σκοπό την ενίσχυση τις τράπεζας αίματος των εργαζομένων του 304 ΠΕΒ.

     Στους δύσκολους αυτούς καιρούς όλοι οι συνάδελφοι απέδειξαν με το πιο απλό τρόπο την αλληλεγγύη και συναδελφικότητα που τους διακατέχει συμμετέχοντας σε αυτή τη κοινωνική προσπάθεια.
     Βεβαίως  όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα είχε αποτέλεσμα χωρίς την έμπρακτη συμπαράσταση και βοήθεια του Διοικητή του  304 ΠΕΒ.
     Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για τη συνεργασία μας και τον άψογο επαγγελματισμό τους στην όλοι διαδικασία .

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου