Αγωγή του Ιατρικού Συλλόγου κατά του Δημοσίου για το «κούρεμα»


Κατά του ελληνικού Δημοσίου προσέφυγε με αγωγή ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για το κούρεμα των αποθεματικών του. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με την αγωγή «διεκδικεί την περιουσία του η οποία χωρίς την συναίνεσή του απωλέσθηκε». 
«Ο ΙΣΑ ήταν υποχρεωμένος από το νόμο να καταθέτει τα αποθεματικά του στην Τράπεζα της Ελλάδας όπως όλα τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. Ωστόσο χωρίς ποτέ να ερωτηθεί είτε από το κράτος είτε από την Τράπεζα της Ελλάδος υπέστη ζημιά καθώς τα ομόλογα στα οποία είχαν επενδυθεί τα κεφάλαιά του "κουρεύτηκαν"» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος.
Ο ΙΣΑ δηλώνει αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να πάρει πίσω την περιουσία του και να προασπίσει, όπως τονίζει, τα συμφέροντα των μελών του.


ΤΑ ΝΕΑ ONLINE

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου