Ποιός λέει ψέμματα στον Ελληνικό Λαό;

"Επιτρέψτε μου ωστόσο να υπογραμμίσω πως πουθενά στο Μνημόνιο δεν αναφέρεται ότι οι συντάξεις θα πρέπει να κοπούν στο μισό. Ενα ποσοστό αναπλήρωσης από 45% ως 48% έχει αναφερθεί από μερίδα του Τύπου. Πρόκειται για παρανόηση. ."
Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου κ. Ολι Ρεν

"Ορθή ερμηνεία του μνημονίου"

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η διευκρίνιση αποτελεί θετικότατη εξέλιξη και αίρει τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν από τα όσα υποστήριξαν οι εκπρόσωποι της τρόικας, ότι δηλαδή στο 48% πρέπει να συνυπολογίζονται δηλαδή τόσο η βασική όσο και οι επικουρικές συντάξεις.

Η ουσία είναι η δραματική πτώση των συντάξεων όλα τα άλλα (ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉ ΕΚΤΡΟΠΉ) είναι φτηνά επικοινωνιακά παιχνίδια!!!!!
για καλούς Ευρωπαίους, υπουργούς και κακή τρόικα
Δηλ ο Καλός Έλληνας Υπουργός , δίνει τη μάχη με τους κακούς της τρόικας και με την επέμβαση του πιο καλού ΟΛΙ ΡΕΝ επιτέλους αποκαταστάθηκε η αλήθεία και ο σοσιαλισμός!!
Άντε ΚΑΙ*........

*το ΚΑΙ κάνει τη διαφορά

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου