Υπουργείο Άμυνας ή Υπουργείο ΕΔΕ;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ναύτης Ζαγορίτης ξενάγησε για δέκα περίπου λεπτά το μοντέλο στους χώρους του ιστορικού Μουσείου και στον κοιτώνα της φρουράς και το ζευγαρι κατέληξε στον χώρο στάθμευσης, όπου και φωτογραφήθηκε.

Με τη δημοσίευση των φωτογραφιών και τον σάλο που δημιουργήθηκε, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας διέταξε ΕΔΕ για τον εντοπισμό ευθυνών και τον καταλογισμό τους.

Η ΕΔΕ θα ολοκληρωθεί πιθανότατα τη Δευτέρα και ο πέλεκυς αναμένεται να πέσει βαρύς όχι μόνο για τον πρωταγωνιστή του επεισοδία, αλλά και σε άλλα πρόσωπα όπως ο επόπτης και οι φρουροί του Μουσείου.

Είναι πάντως ντροπή μετά από όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τον Ελληνικό στρατό, τις ευνοϊκές μεταχειρίσεις και διακοπές των επωνύμων να βλέπουμε τα ίδια φαινόμενα με πρωταγωνιστή τον Πάρη Κασιδόκωστα-Λάτση που ζει σαν σε ξενοδοχείο και τον γιο του Ζαγορίτη να βάζει μέσα στην μονάδα που υπηρετεί την Τζούλια Αλεξανδράτου. Ξεφτίλα για όσα παιδιά υπηρετούν την θητεία τους στα σύνορα σαν κοινοί… θνητοί.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου