ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΤΗΣ 1ης Δεκεμβρίου 2011 ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 3ΩΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Έπειτα από την πετυχημένη στάση εργασίας της 14ης Οκτωβρίου 2011, διαπιστώθηκε η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης μορφής κινητοποίησης, σε σχέση κυρίως με τις 24ωρες απεργίες που προκηρύσσει η ΑΔΕΔΥ και συμμετέχει πάντα η Ομοσπονδία μας.

       Ασφαλώς σκοπός μας δεν είναι η διαφοροποίησή μας από τις συλλογικές και ενωτικές δράσεις της ΑΔΕΔΥ τις οποίες στηρίζουμε με τη συμμετοχή μας.

        Ωστόσο ο προβληματισμός που προκύπτει  από την πραγματικά πολύ δυναμική  παρουσία των συναδέλφων μας πανελλαδικά , μας υποχρεώνει να εξετάσουμε πολύ προσεκτικά αυτά τα συμπεράσματα.

        Οι συνάδελφοί μας έδειξαν με τη συμμετοχή τους πως επικροτούν ανάλογες δράσεις και εμείς με τη σειρά μας οφείλουμε να αποτυπώσουμε αυτή τους την βούληση στην πράξη.

        Οι τελευταίες εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο υποδεικνύουν ξεκάθαρα   τον σχεδιασμό αντιλαϊκών μέτρων , προκειμένου να εφαρμόσουν την  αμοραλιστική πολιτική τους με μοναδικό σκοπό την επιβίωση του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου.


         Η κυβέρνηση πλέον , κατά ομολογία υπουργών της , αν και γνωρίζει τις πραγματικές αιτίες της σημερινής οικονομικής πραγματικότητας, υποταγμένη στις απαιτήσεις της τρόϊκας προχωρά και κλιμακώνει την υλοποίηση  βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων.

        Με βάση τα παραπάνω το ΔΣ αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ομοσπονδία την πραγματοποίηση 3ωρων στάσεων εργασίας, κατά τακτά χρονικά διαστήματα, με παράλληλες δράσεις που θα έχουν σαν χαρακτήρα την παρουσία μας στον χώρο, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αποφασιστικότητά μας για τη συνέχιση των αγωνιστικών μας παρεμβάσεων.

      Η συνέχιση του αγώνα είναι υπόθεση και κυρίως υποχρέωση όλων μας. 



Το Δ.Σ.

Ηλίας Σιδηρόπουλος                             Δέσποινα Στόλη


Πρόεδρος                                          Γραμματέας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου