ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΔΕΔΥ 2/3/2012

Αθήνα, 5.03.2012
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:66

Προς
Τις Ομοσπονδίες – Μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Συνάδελφοι,
Η νέα δανειακή σύμβαση και το νέο μνημόνιο, που συμφώνησε με την τρόικα η ελληνική συγκυβέρνηση, δίνουν τη χαριστική βολή σε κάθε δικαίωμα των εργαζομένων και της κοινωνίας.
Τα δικαιώματα των εργαζομένων και της κοινωνίας ανατρέπονται βίαια, προκειμένου να φτάσουν τα επίπεδα της Τουρκίας και της Βουλγαρίας, για να γίνει η Ελλάδα ανταγωνιστική.
Το εφιαλτικό όραμα της συγκυβέρνησης για μισθούς και συντάξεις 600 και 500 ευρώ, χωρίς υγεία, χωρίς παιδεία, χωρίς κοινωνική ασφάλιση, για νέες απολύσεις από το Δημόσιο και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, άρχισε να υλοποιείται με τη ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων.
Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίαση της Παρασκευής, 2/3/2012, αποφάσισε τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα. Ο αγώνας μας γίνεται αγώνας διαρκείας για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα σε βάρος μας.

Στα πλαίσια αυτά το Γενικό Συμβούλιο αποφάσισε να κηρύξει νέα 24ωρη απεργία μέσα στο Μάρτη και εξουσιοδότησε την Ε.Ε. για την οριστικοποίησή της, ανάλογα με τις εξελίξεις σε συνεργασία με τη Γ.Σ.Ε.Ε. και τις Ομοσπονδίες.
Επίσης, αποφασίστηκαν περιοδείες, συγκεντρώσεις, γενικές συνελεύσεις και καταλήψεις υπηρεσιών κατά της νέας ληστείας των Ταμείων, την υποβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης, ενάντια στα χαράτσια, στις καταργήσεις και συγχωνεύσεις υπηρεσιών.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στα πλαίσια υλοποίηση της απόφασης του Γενικού της Συμβουλίου συγκαλεί σύσκεψη των Ομοσπονδιών – Μελών της την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 στις 9.30 το πρωί στα γραφεία της για την οριστικοποίηση των αγωνιστικών αποφάσεων.

Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου