3ωρη Στάση Εργασίας

Η Ε.Ε. της ΕΔΟΘ/Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ προκηρύσσει, μετά και  από απόφαση της ΑΔΕΔΥ, 3ωρη Στάση Εργασίας τη Δευτέρα 6.12.2010 για τις τελευταίες ώρες του ωραρίου ή τις τρεις πρώτες για όσους έχουν απογευματινό ωράριο και καλούμε όλους τους φορείς και πολίτες της πόλης στο συλλαλητήριο την ίδια μέρα και ώρα 12:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου

                               ΑΠΟΦΑΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Ε. Δ. Ο. Θ./Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ  ΣΤΙΣ 6/12/2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.30
 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Συναδέλφισσες, -οι
Η εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου πριν δύο χρόνια αποτελούσε την κορύφωση μιας αλυσίδας αντικοινωνικών και αντιλαϊκών επιλογών ,όπως η οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, η εμπορευματοποίηση των δημόσιων αγαθών, η εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας και η κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων.
 Σήμερα η κλιμάκωση των μέτρων ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής, που λαμβάνουν από κοινού κυβέρνηση και τρόϊκα και ήδη αποτυπώνεται στο περίφημο "Μνημόνιο Νο 3", οδηγεί σε νέες δραματικές μειώσεις μισθών και αποδοχών στο σύνολο των εργαζομένων και των συνταξιούχων και ταυτόχρονα ανοίγει το δρόμο σε απολύσεις προσωπικού και διάλυση των δημοσίων επιχειρήσεων στο όνομα των "ελλειμμάτων".
Οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, όλοι οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, που βρισκόμαστε πλέον αντιμέτωποι με νέες δραματικές περικοπές δικαιωμάτων, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και με ΕΝΟΤΗΤΑ και αποφασιστικότητα θα αντισταθούμε να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα.
Η Ε.Ε. της ΕΔΟΘ/Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ προκηρύσσει, μετά και  από απόφαση της ΑΔΕΔΥ, 3ωρη Στάση Εργασίας τη Δευτέρα 6.12.2010 για τις τελευταίες ώρες του ωραρίου ή τις τρεις πρώτες για όσους έχουν απογευματινό ωράριο και καλούμε όλους τους φορείς και πολίτες της πόλης στο συλλαλητήριο την ίδια μέρα και ώρα 12:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου.


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ- ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου