τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!!!

"Γνωρίζουμε τις συνθήκες εργασίας και τις χαμηλές αμοιβές του πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου. Γι’ αυτό θα υπερασπιστούμε τα φύλλα πορείας, πλην όμως θα εξορθολογίσουμε τυχόν απαράδεκτες υπερβολές που προκαλούν ανισότητες."
Π. Μπεγλίτης
(Χαιρετισμός  στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Δημοσίων Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ)
«Με ιδιαίτερη χαρά έλαβα την πρόσκληση που μου απευθύνατε, προκειμένου να παρευρεθώ στην τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσής σας. Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με ανάγκασε να μην είμαι παρών.
Όπως όλοι γνωρίζετε, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου εκλήθη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη, αφού έχει να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις και ιστορικής εμβέλειας προβλήματα, ιδιαίτερα την έντονη οικονομική κρίση.
Σε αυτή την κατάσταση εμείς προσπαθούμε να αντιτάξουμε τον εξορθολογισμό του συστήματος λειτουργίας των υπηρεσιών και Γενικών Επιτελείων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με λήψη δίκαιων μέτρων που θα εξυπηρετήσουν το ανθρώπινο δυναμικό και θα αντισταθμίσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Γνωρίζουμε τις συνθήκες εργασίας και τις χαμηλές αμοιβές του πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου. Γι’ αυτό θα υπερασπιστούμε τα φύλλα πορείας, πλην όμως θα εξορθολογίσουμε τυχόν απαράδεκτες υπερβολές που προκαλούν ανισότητες. Η όποια μείωση επιδομάτων θα επιδιώξουμε να γίνει κλιμακωτά χωρίς να θιγούν τα χαμηλά εισοδήματα. Προχωρούμε σε μελέτη για κάλυψη ελλείψεων εργατοτεχνιτών στα στρατιωτικά εργοστάσια, με προσωπικό που θα μετακινηθεί από την Ολυμπιακή Αεροπορία, με βάση τις υπάρχουσες συμφωνίες.
Με την τοποθέτηση του Ειδικού Γραμματέα θα διαμορφωθεί νέος Οργανισμός για το Πολιτικό Προσωπικό. Θα ληφθεί απόφαση για πρόσβαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία και φαρμακεία. Αρχίζουμε συνεννόηση για εξομάλυνση ανισοτήτων στο επίδομα ειδικών συνθηκών.
Η σημερινή κρίση όσο και να μας ανησυχεί, δε θα πρέπει να μας καταβάλλει. Θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή. Η αφετηρία για ένα νέο εθνικό ξεκίνημα. Μια προσπάθεια που φυσικά δε θα μπορέσει να ευδοκιμήσει αν δε στηριχθεί στη στενή, αγαστή και δημιουργική συνεργασία μας.
Με αυτές τις λίγες σκέψεις θα ήθελα να χαιρετίσω τη σημερινή τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσής σας.
Να ευχηθώ κάθε επιτυχία στις εργασίες σας και να επισημάνω, για μια ακόμα φορά, ότι ο κ. Βενιζέλος και εγώ προσβλέπουμε ιδιαίτερα στη συνεργασία και τη συμμετοχή σας, για μια νέα εποχή ανάταξης και δημιουργίας του ΥΠΕΘΑ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου