Το μανιφέστο των χακτιβιστών υπέρ Ασάνζ-WikiLeaks

"Ο Τζούλιαν Ασανζ είναι αυτή τη στιγμή ο κύριος στόχος ενός παγκόσμιου ανθρωποκυνηγητού, τόσο σε φυσικό όσο και σε διαδικτυακό επίπεδο. Κυβερνήσεις παγκοσμίως και πολιτικοί είναι υπ' ατμόν μετά τις τελευταίες διαρροές, ακόμα και η ίδια του η χώρα (σ.σ: η Αυστραλία) τον έχει εγκαταλείψει έρμαιο στους λύκους.
Στο ίντερνετ, το wikileaks, έχει γίνει στόχος μεθοδευμένων επιθέσεων (DDoS) και γίνεται κάθε προσπάθεια να σιωπήσει ο Ασανζ.
Ετσι λοιπόν, οι Anonymous αποφασισαν να δώσουν μάχη για τον Τζούλιαν. Εχουμε την δυνατότητα να πολεμήσουμε για το μέλλον, στον πρώτο κυβερνοπόλεμο που έγινε ποτέ.



1. Το Paypal είναι ο εχθρός. Εχουν προγραμματιστεί επιθέσεις (DDoS) ενατίον του. Μπουκοτάρετέ το site του με κάθε μέσο. Και ενθαρρύνετε όποιον γνωρίζετε, να κάνει το ίδιο.
2. Μεταδώστε τους κώδικες (σ.σ. κώδικες με τους οποίους μπορεί κάποιος να "χτυπήσει" sites) σε όσους περισσότερους μπορείτε. Δημιουργήστε mirrors (σ.σ: sites καθρέφτες) μέσω των οποίων να βρίσκουν τον κώδικα όποιοι χρήστες το επιθυμούν. Σώστε τον κώδικα στους σκληρούς σας δίσκους και μην σταματάτε να τον διανέμετε.
3.Ψηφίστε τον Τζούλιαν ως "Πρόσωπο της χρονιάς για το 2010" στο περιοδικό Times.
4. Κάντε την φωνή σας να ακουστεί: χρησιμοποιήστε twitter, Myspace, Facebook, και άλλα sites κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να ενημερώσετε τον κόσμο για το τί συμβαίνει. Βεβαιωθείτε πώς όλοι οι γνωστοί σας ξέρουν για τον κυβερνοπόλεμο και για την αδικία κατά του Ασάνζ. Ακόμα και αν καταφέρετε να πείσετε έναν άνθρωπο , και εκείνος έναν την επόμενη μέρα, η εξάπλωση των πληροφοριών θα είναι τρομακτικού εύρους.
5. Ενημερώστε με κάθε τρόπο (φυλλάδια, γκράφιτι) για  το wikileaks.
6. Διαμαρτυρηθείτε σε όποια τοπική αρχή μπορείτε. Ζητήστε από όποιον πολιτικό έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή, να κάνει δημόσιες δηλώσεις υπερ του Ασανζ.
7. Διαμαρτυρηθείτε! Οργανώστε διαδηλώσεις, στείλτε ειδοποιητήρια, στρατολογήστε κόσμο.

Διαμαρτυρηθείτε
Ενημερώστε
Ερευνήστε
Πολεμήστε"

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου