ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ Α.Π.Θ.


Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών του Α.Π.Θ , οι εκπαιδευτές και τα παιδιά των εργαστηρίων Δημιουργικής Έκφρασης προσκαλούν όλα τα παιδιά της πόλης στην «Πασχαλινή Γιορτή» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 στις 11.00-13.00.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικά υλικά, χρώματα και τρόπους δημιουργίας και να συνθέσουν στεφάνια μαγιάτικα όπου τα λουλούδια θα συναντούν Playmobil, Lego, αυτοκινητάκια, κουκλίτσες κι άλλα αγαπημένα παιχνίδια, να κατασκευάσουν ανοιξιάτικα στολίδια και γιρλάντες και να βάλουν τη δική τους πινελιά Θα παρακολουθήσουν, επίσης, μικρά ποντικάκια να ξεπερνούν τους φόβους τους και να ανεβαίνουν στο Μαγεμένο Βουνό, σε μια δραματοποίηση με τη μορφή ανοιχτού μαθήματος.
Έλα και εσύ με κάποιο αγαπημένο σου παιχνίδι και όρεξη για δημιουργία.
Ευπρόσδεκτα είναι όλα τα παιδιά της πόλης ηλικίας 4-12 ετών και όχι μόνο εκείνα που συμμετέχουν στα εργαστήρια του Τελλογλείου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.στο μεγάλο λουλούδι που θα καλωσορίζει την Άνοιξη.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου