Α.Δ.Ε.Δ.Υ Συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ

Αθήνα 05.09.2012
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 191

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 H Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει στη Δ.Ε.Θ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel (Σαλαμίνος 3).
Στη συνέντευξη τύπου που θα είναι επικεντρωμένη στα εκρηκτικά προβλήματα υποχρηματοδόσης και υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει η δημοσία διοίκηση εξαιτίας των διαδοχικών σκληρών μνημονιακών προβλέψεων, αλλά και της δραματικής περικοπής των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων που θα συνεχιστεί αμείωτη και με τα νέα σκληρά μέτρα που έχει αποφασίσει να λάβει η συγκυβέρνηση, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των Ιταλικών και Κυπριακών Συνδικάτων του Δημόσιου Τομέα, επιβεβαιώνοντας την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους στους αγώνες και τις διεκδικήσεις των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα θα παρευρεθούν ο Salvatore Chiaramonte Εθνικός Γραμματέας, υπεύθυνος για τη Δημόσια Διοίκηση από το Συνδικάτο FP CGIL, ο Ciuseppe Dominici, υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και ο Enzo Bernardo. Εκ μέρους της ΠΑΣΥΔΥ, θα παρευρεθούν οι Γιώργος Φλουρέντζος και Γιάννης Φιλίππου.
Παρακαλούμε, για την κάλυψη της συνέντευξης τύπου, ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας.


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου