ΕΔΟΘ ΝΤ ΑΔΕΔΥ,Συλλαλητήριο Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μετά την ολομέτωπη επίθεση που δεχθήκαμε όλοι οι εργαζόμενοι τόσο στο μισθολογικό, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό τομέα όσο και στις εργασιακές μας σχέσεις, έρχονται απανωτές αποφάσεις από την Κυβέρνηση και το Δ.Ν.Τ. που μας οδηγούν σε περισσότερη φτώχεια, εξαθλίωση και ανεργία. Μαχαίρι 4,6 δις ευρώ μπαίνει στους μισθούς των Δημοσίων Υπαλλήλων την τριετία 2012 – 2014
Η εφαρμογή του Μνημονίου τόσο στην Υγεία όσο και στην Παιδεία  με καταργήσεις και συγχωνεύσεις Σχολείων, Νοσοκομείων αλλά και άλλων Δημοσίων Υπηρεσιών αλλάζουν τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι σήμερα με αρνητικές συνέπειες για όλη την Κοινωνία.
            Οι εξελίξεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης με το αντεργατικό Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, τη σκληρή λιτότητα και τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων που προωθούνται προς όφελος των ισχυρών αποτελούν νέα επίθεση στους εργαζόμενους και τους λαούς της Ευρώπης.
            Οι εργαζόμενοι της χώρας μας μαζί με τους εργαζόμενους της Ευρώπης αντιστεκόμαστε στο Αντιλαϊκό Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, στη σκληρή λιτότητα και τον περιορισμό των δικαιωμάτων μας υπέρ των εργοδοτών.
            Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΔΟΘ καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Τρίτη 22 Μαρτίου – ημέρα της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης – στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Αριστοτέλους στο Άγαλμα του Βενιζέλου.   

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου