Συνάντηση κ. Παπούλια με ΑΔΕΔΥ


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, χαρακτήρισε για ακόμα μια φορά δύσκολες τις ημέρες που περνούν οι Έλληνες.\
«Επειδή παρακολουθώ τα όσα γίνονται, βλέπω και τις δυσκολίες που έχετε εσείς, που είστε ένα δυναμικό κομμάτι μία εργαζόμενης τάξης.
» Εύχομαι να είναι τέτοιες οι συνθήκες που να υπάρξει εκ μέρους της κυβέρνησης κατανόηση για τα προβλήματα που θέτετε» υπογράμμισε απευθυνόμενος στο προεδρείο της ΑΔΕΔΥ και στον επικεφαλή Σπύρο Παπασπύρου.
Ο κ. Παπούλιας επισήμανε ότι η ΑΔΕΔΥ επιδεικνύει θέληση συμβιβασμού για ορισμένα πράγματα, και συμπλήρωσε πως «είστε όμως και ανυποχώρητοι σε ορισμένα, τα οποία πλέον δεν μπορούν να πάνε περισσότερο πίσω».
Από την πλευρά του, ο κ. Παπασπύρου εξέφρασε την ανησυχία του για τις οικονομικές εξελίξεις, γιατί «ήδη έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια από την πλευρά των μισθωτών για νέες και δραματικές περικοπές στα εισοδήματα». 

Τόνισε, επίσης, ότι «δεχόμαστε απίθανες επιθέσεις σε μια εποχή που θα έπρεπε να υπάρχουν κανόνες ή να δημιουργηθούν κανόνες εκεί που δεν υπήρχαν για τη Δημόσια Διοίκηση. Δεν πηγαίνουν τα πράγματα με τη σωφροσύνη που θα περίμενε κανείς την ώρα της κρίσης».

το ποντικι


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου