Συμφωνούμε απολύτως μεγαλειότατε!!


Δασκαλόπουλος: «Ή αλλάζουμε ή χρεοκοπούμε»

Πυρά κατά της «κρατικοδίαιτης οικονομίας» και όσων «υπονομεύουν την προσπάθεια που γίνεται» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, σε εκδήλωση του Συνδέσμου.
«Η θα αλλάξουμε ή θα χρεοκοπήσουμε» προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, μιλώντας στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος, με θέμα: «Επιχειρηματικότητα χωρίς Εμπόδια: Ανοίγοντας Δρόμους για την Ανάπτυξη»Ο πρόεδρος του ΣΕΒ εστίασε την κριτική του στο «ανάλγητο κράτος και στην κρατικοδίαιτη οικονομία που έφερε τον τόπο στα όρια της χρεοκοπίας» υποστηρίζοντας ότι «το πάρτυ τελείωσε και ήρθε η ώρα του λογαριασμού και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που μπορεί να δώσει εργασία».
Παράλληλα, αναφέρθηκε σε κάποιους που υπονομεύουν την προσπάθεια που γίνεται και όπως είπε δεν έχουν καταλάβει τίποτα, τονίζοντας ότι «ή θα αλλάξουμε ή θα χρεοκοπήσουμε».
Ο κ. Δασκαλόπουλος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ανάπτυξη δεν έρχεται με επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις και νόμους αλλά με μικρότερο κράτος που απελευθερώνει την ιδιωτική πρωτοβουλία γιατί μόνο έτσι, όπως είπε, θα δούμε προκοπή.
ΣΧΟΛΙΟ. Μεγαλειότατε, ξεχνάς ότι τις κρατικές επιχορηγήσεις και τις επιδοτήσεις τις επικαρπώθηκαν αυτοί που εκπροσωπείς, ξεχνας ότι δεν φοροδιαφευγουν οι κρατικοδίαιτοι, επίσης τους τεράστιους λογαριασμούς στο εξωτερικό δεν τους έχουν κοπρίτες. Συμφωνούμε απολύτως με το αλλάζουμε ή χρεοκοπούμε, επιτέλους ήρθε η ώρα να πληρώσετε και εσείς!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου