Άρση εμποδίων για τις επιχειρησιακές συμβάσεις ζητά η τρόικα

Όχι εμπόδια στην υπογραφή των επιχειρησιακών ειδικών συμβάσεων και διευκόλυνση στην επιλογή των ατομικών συμβάσεων ορισμένου χρόνου, φέρονται να ζήτησαν οι ελεγκτές της τρόικας κατά τον τρίωρο έλεγχό τους στο Υπουργείο Εργασιας. 
Παράλληλα, οι ελεγκτές της τρόικας εξέφρασαν την αντίθεσή τους με το δικαίωμα της επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων, ωστόσο, δέχτηκαν ότι «είναι πολύ πρόωρο να εξαχθούν συμπεράσματα για την εφαρμογή των επιχειρησιακών συμβάσεων».
Οι ελεγκτές της τρόικα συναντήθηκαν επίσης με την Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα. Η τρόικα εστίασε στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων των μέτρων για τη μείωση των δαπανών των ταμείων και ιδιαίτερα για το μέτρο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και της ενιαίας τιμολόγησης των ιατρικών πράξεων και των εξετάσεων.

tvxs

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου