Προς «άφεση αμαρτιών» για το Βατοπέδιο

Την παραγραφή του αδικήματος της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου θα προτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας του πενταμελούς Δικαστικού Συμβουλίου Μ. Ανδρειωτέλλης για τους 3 πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρο Δούκα, Αλέξανδρο Κοντό και Ευάγγελο Μπασιάκο.
Ωστόσο, τον τελικό λόγο για την παραγραφή ή μη της υπόθεσης του Βατοπεδίου έχει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί επί της πρότασης του Μ. Ανδρειωτέλλη. Μέλη του είναι ο αρεοπαγίτης Α. Αθηναίο, οι αρεοπαγίτες Π. Κομνηνάκης και Ι. Γιαννακόπουλος (ανακριτής), ο πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Παν. Πικραμμένος και η σύμβουλος Επικρατείας Μαρίνα Παπαδοπούλου, που κληρώθηκαν από τη Βουλή στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.
Νομικοί είχαν θέσει ζήτημα παραγραφής των αδικημάτων για την υπόθεση του Βατοπεδίου, λόγω της πρόωρης διάλυσης της Βουλής από τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
enet

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου