Συγχαρητήρια!!!!!

Επικροτεί την εξαιρετική δουλειά του Θ.Πάγκαλου ο Γ.Πεταλωτής

«Ο κ. Πάγκαλος κάνει μια εξαιρετική δουλειά» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ενώ απέρριψε τα περί αναδίπλωσης στην υπόθεση δηλώνοντας ότι ο ρόλος του κ. Πάγκαλου είναι «θεσμικός» ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης και «ασχολείται με σημαντικότατο έργο το οποίο και δημοσιοποιεί».
Τόνισε μάλιστα ότι οι πολίτες περιμένουν λύσεις τόσο στα μεγάλα προβλήματα της χώρας όσο και στην καθημερινότητά τους.

«Η κυβέρνηση ασχολείται με θέματα ουσίας, γιατί αυτή είναι η απαίτηση των πολιτών και το μεγάλο στοίχημα που έχουμε βάλει, εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα. Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού και δεν ασχολούμαστε με ψιθύρους.»

Ερωτηθείς σχετικά με τα δημοσιεύματα για την επίσκεψη του κ. Πάγκαλου στο Κατάρ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση επί του θέματος.

«Οι ψίθυροι ούτε με αφορούν προσωπικά και ούτε αφορούν την κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Πεταλωτής, απαντώντας σε σχόλιο δημοσιογράφου, σύμφωνα με το οποίο, κάποιοι εντός της κυβέρνησης χαρακτήριζαν άκομψες τις χτεσινές δηλώσεις του απέναντι στον αντιπρόεδρο, την ώρα που βρισκόταν σε σημαντικό ταξίδι.

«Ούτε μαζεύω, ούτε απλώνω τίποτα» απάντησε ο εκπρόσωπος, ερωτηθείς εάν υπάρχει αναδίπλωσή του στο θέμα με τον Θ.Πάγκαλο.
το ποντίκι

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου