Συνάντηση με την κυβέρνηση για τα Ταμεία ζητά η ΑΔΕΔΥ

Την άμεση συνάντηση της με τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας ζητά η ΑΔΕΔΥ με σημερινή της επιστολή που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μεγάλα πρωτογενή ελλείμματα στο Ταμείο Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων, στο Μετοχικό Ταμείο αλλά και στο ΤΕΑΔΥ.
Σύμφωνα με την επιστολή τα μέτρα της κυβέρνησης στο πλαίσιο του Μνημονίου όπως η μείωση των αποδοχών, η κατάργηση επιδομάτων και ο περιορισμός απειλούν την βιωσιμότητα των Ταμείων των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Παραλήπτες της επιστολής της ΑΔΕΔΥ είναι ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπανκωνσταντίνου, ο υφυπουργός Φίλιππος Σαχινίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης ενώ κοινοποίηση έχει γίνει και στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Η ΑΔΕΔΥ με αυτή την επιστολή ζητά επείγουσα συνάντηση με τους προαναφερθέντες με σκοπό να προχωρήσουν στην οριστικοποίηση κατευθύνσεων και την προώθηση λύσεων για τα Ταμεία.

enet


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου