Παπασπύρος: Δεν είπα ποτέ για λευκή απεργία


Σε παιχνίδι με τις λέξεις εξελίσσεται η κόντρα κυβέρνησης - ΑΔΕΔΥ με τον πρόεδρο της, Σ. Παπασπύρο, να τονίζει ότι ποτέ δεν έκανε λόγο για λευκή απεργία στο Δημόσιο.
Η δήλωση του έχει ως εξής:

"Παρα το γεγονος οτι σε ολες τις δηλωσεις και συνεντευξεις μου ταχθηκα κατηγορηματικα εναντια σε οποιαδηποτε μορφη λευκης απεργιας και δεδομενου οτι η αποφαση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ για συλλογικες, οργανωμενες και στοχευμενες απεργιακες κινητοποιησεις, οι οποιες θα εξειδικευτουν ως προς τη μορφη τους απο τα ιδια τα Σωματεια και τις Ομοσπονδιες - μελη της, ειναι σαφης, δεν κατανοω το λογο για τον οποιο ορισμενα κεντρικα δελτια ειδησεων επιμενουν να χρεωνουν σε εμενα προσωπικα και στην ΑΔΕΔΥ αποψεις περι λευκης απεργιας, τη στιγμη μαλιστα που ο συγκεκριμενος ορος ουδεποτε ανηκε στο λεξιλογιο μας και ουδεποτε χρησιμοποιηθηκε απο μας."
Ο Σ. Παπασπύρος χθες είχε ταχθεί αντίθετος με την λευκή απεργία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα απεργήσουν ορισμένα τμήματα του Δημοσίου, όπως π.χ. της είσπραξης των εσόδων. Η κυβέρνηση από τη μεριά της τόνισε ότι θεωρεί την στάση αυτή ως λευκή απεργία, για να έρθουν σήμερα οι συνδικαλιστές εφοριακοί και να δηλώσουν την αντίθεση τους σε οποιαδήποτε κινητοποίηση καθυστερεί την είσπραξη εσόδων.
enet

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου