Όταν η μετάφραση των δηλώσεων γίνεται κατά το δοκούν.

Δήλωση Προέδρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ
«Εξετάζουμε διάφορα αντικείμενα, με τη λογική όμως να μη δημιουργείται πρόβλημα στον πολίτη και να μην επιβαρύνεται από μια απεργιακή μορφή ο πολίτης», ανέφερε ο κ. Παπασπύρου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και σημείωσε για παράδειγμα ότι «για μια εφορία, δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις μια απόφαση απεργίας για το σύνολο των εργαζομένων στην εφορία. Μπορεί να πάρεις για ένα τμήμα».
Επισήμανε ακόμη ότι «όταν υπάρχουν απεργιακές αποφάσεις δεν μπορεί να παραπεμφθεί κανένας υπάλληλος στο πειθαρχικό εκτός και αν ο κ. Μόσιαλος αλλάξει το σύνταγμα».



Δήλωση Κυβερνητικού εκπροσώπου στον ΣΚΑΙ
«Αν η ΑΔΕΔΥ λέει και άκουσα και εγώ το πρωί ότι ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ είπε σε μια εκπομπή τηλεοπτική ότι η μη είσπραξη τελών είναι στοχευμένη δράση. Αυτό είναι ενάντια στο δημόσιο συμφέρον και αυτό είναι σαφές μήνυμα. Η μη είσπραξη τελών υπονομεύει το δημόσιο συμφέρον», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις είναι απο  http://www.naftemporiki.gr/


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου